Chinees restaurant Arnhem
Een rijkdom
aan smaken

À la carte

Dagelijks vanaf 11:00 uur kunt u tijdens uw lunch of diner genieten van authentieke Chinese gerechten. Vanaf 17:00 uur is het Oriental Tasting Menu beschikbaar, waarbij u voor een vast bedrag, per persoon, diverse kleine gerechten uit verschillende Oriëntaalse keukens kunt proeven!

Traditioneel Chinees

In China kent elke streek zijn eigen specialiteit. Bij ons Chinese restaurant in Arnhem hebben wij al die verschillende vormen en stijlen van koken samengebracht onder vier belangrijke stijlen.

 • Peking
  Met zacht gekruide en in wijn bereide gerechten, heet en snel gebakken, gegrild of gesmoord. Sauzen zijn belangrijk. De smaak is sterk en vol. De koning van deze keuken is de pekingeend.
 • Shanghai
  Een niet vette, milde en smakelijke keuken. De smaak is noch zout, noch zoet.
 • Kanton
  Origineel, gevarieerd en een snelle roerbakmethode. Mengen van natuurlijke geuren en smaken, zoals sojabonen, verse gemberwortel, wijn, kippenbouillon, geroosterd vlees en visgerechten. Een erg fijne keuken.
 • Szechuan
  Sterk en scherp gekruid, vaak met verse knoflook, verse gemberwortel, pepers en chili’s. De karakteristieken: zacht, krokant, verfrissend en scherp van smaak.

Bent u niet thuis in het culinaire doolhof van de Chinese keuken? Aarzel niet om advies te vragen. Onze kelners staan graag tot uw beschikking om u over het een en ander te informeren of om een geslaagde maaltijd voor u samen te stellen.

Voorgerechten en soep: vanaf € 5,00
Hoofdgerechten: vanaf €13,95
Menu's en rijsttafels: vanaf € 20,50 p.p.
Nagerechten: vanaf € 4,25

Bekijk onze uitgebreide menukaarten onderaan deze pagina.

Oriental Tasting Menu

Bij het “Oriental Tasting Menu” kunt u voor een vast bedrag, per persoon, onbeperkt diverse gerechten uit de Oriëntaalse keuken proeven!
 Zowel de voor- hoofd- als bijgerechten worden in kleine porties voorgeschoteld zodat u eveneens van meerdere verschillende gerechten kunt genieten! Om uw sfeervolle beleving zo comfortabel en optimaal te maken, hanteren wij géén tijdslimiet!

Hoe werkt het?


Per gang kunt u maximaal 2 (voor- en/of hoofd)gerechten uitkiezen en daarnaast kunt u nog één of meerdere keuzes maken uit de bijgerechten.
 Nadat u uw gang volledig genuttigd heeft (m.u.v. bijgerechten), kan de volgende gang worden geserveerd. U kunt zo veel gangen nemen totdat u verzadigd bent.
 Uw gekozen gerechten voor de laatste gang kunt u uiterlijk om 21:30 uur doorgeven.

Om de kwaliteit van de gerechten te kunnen waarborgen, worden de gerechten direct geserveerd wanneer de bereiding klaar is. Het kan daarom voorkomen dat de gerechten van uw tafelgenoten niet gelijktijdig zullen aankomen.

Het verspillen van etenswaren wordt niet gewaardeerd en er zal dan €2,50 per gerecht in rekening worden gebracht. Etenswaren mogen niet worden meegenomen.

Het “Oriental Tasting Menu” is alleen per tafel te bestellen.
Voor een nagerecht kunt u vragen naar onze ruime à la carte dessertkaart.

 

Maandag, woensdag en donderdag

€23,80 per volwassene

€13,80 per kind (4 t/m 11 jaar)

 

Vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen (m.u.v. Kerstdagen)


€25,80 per volwassene


€15,80 per kind (4 t/m 11 jaar)