Chinees afhaal in Oosterbeek
voor de lekkere trek

Contact

Woonachtig in Oosterbeek en omstreken en geen zin om te koken of buiten de deur te eten? Maak het uzelf gemakkelijk en bestel een fantastisch menu bij Chinees Restaurant Sonsbeek Paviljoen. Met een brede keuze aan Aziatische gerechten valt er altijd genoeg te kiezen. De Oosterse keuken heeft beslist iets voor u in petto. Naast het nuttigen van authentieke Chinese lunch- en dinergerechten in ons restaurant, bieden we ook de mogelijkheid tot eten afhalen en bezorgen.

Chinees afhalen of bezorgen bij u thuis
Chinees afhaal in Oosterbeek is een uitstekende keuze zodra u iets te vieren heeft. Is er iemand jarig binnen het gezin of heeft iemand een diploma behaald? Chinees eten is dé manier om feest te vieren. Chinees eten staat garant voor een smaakvol en diner en flink wat gezelligheid. Familie en vrienden zijn binnen de Chinese cultuur belangrijk en dit proeft u ongetwijfeld terug in wat u afhaalt of laat bezorgen. Zelfs als u niets te vieren heeft, is Chinees eten beslist de moeite waard.

Maak kennis met de Chinese keuken
Dankzij onze Chinees afhaal in Oosterbeek geniet u met familie en vrienden van een uitgebreide maaltijd. Bent u niet thuis in de Chinese keuken, maar gaat u een uitdaging niet uit de weg? Stel u maaltijd samen dankzij een passend advies van Chinees Restaurant Sonsbeek Paviljoen. Wij denken graag met u mee en bezorgen u en uw gasten een onvergetelijke avond. Geef uw bestelling telefonisch aan ons door en ontdek de meerwaarde van typische Oosterse gerechten.

Chinees Restaurant Sonsbeek Paviljoen

 Zijpendaalseweg 30
6814 CL  Arnhem

Contactgegevens

KvK

09063976

De lekkerste Oosterse gerechten vindt u bij Chinees restaurant Sonsbeek Paviljoen in Arnhem.

Openingstijden À la Carte en Afhalen

Maandag 11:00 - 22:00

Woensdag 11:00 - 22:00

Donderdag 11:00 - 22:00

Vrijdag 11:00 - 22:00

Zaterdag 11:00 - 22:00

Zondag 11:00 - 22:00

Dinsdag gesloten, behalve op feestdagen